Праз с яйца

Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 18.05.2014
Праз с яйца
 
Необходими продукти:
160 г праз
3 яйца
олио за пържене
сол и червен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Праз с яйца
Почистете праза и го нарежете на кръгчета.
2
Праз с яйца 2
Задушете го в тиган и щом стане готов, прибавете яйцата.
3
Праз с яйца 3
Гответе до готовност, като разбърквате и накрая овкусете със сол и червен пипер на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2017
Бързо и много вкусно
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Лесно, бързо и вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бързо става, за който обича яйца....
2.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Често приготвям това ястие. Бързо и вкусно. Когато нямам праз го правя с пресен лук.
1.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бърза,проста и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


251 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: