Бисквитени скалички
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2020 Много добре се получиха!Вместо амонячна ,използвах обикновена сода и издълбах леко прасковките, като добавих трохите към плънката.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2017 Пека сладките,но не знам защо се усеща амонячната сода,и то много? Другия път ще ги направя с бакпулвер.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 Много са ти хубави сладките Яна,поздравления!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 добра рецепта!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2015 Аз приготвих тези прасковки уникално лесни и вкусни.Единственото е че много цапат боичките,
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...