Коледно бонфиле с червено зеле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2017 Благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Йоана, за тази рецепта използвахме ориз сорт „Европа“, който не е бланширан.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Какъв сорт е оризът?...Изглежда сте пропуснали да напишете.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Сос "Шрирача" е много популярен в азиатската кухня. Силно пикантен, подходящ за ястия с месо и риба. У нас се предлага на щандовете за екзотични продукти в големите вериги мазазини.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не гледах внимателно предаването, Сос Шрирача съм изпуснала Може ли малко повече инфо.Благодаря :)
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...