Коледно бонфиле с червено зеле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2017 Благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Йоана, за тази рецепта използвахме ориз сорт „Европа“, който не е бланширан.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Какъв сорт е оризът?...Изглежда сте пропуснали да напишете.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Сос "Шрирача" е много популярен в азиатската кухня. Силно пикантен, подходящ за ястия с месо и риба. У нас се предлага на щандовете за екзотични продукти в големите вериги мазазини.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не гледах внимателно предаването, Сос Шрирача съм изпуснала Може ли малко повече инфо.Благодаря :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...