Картофена торта с крем от кафе
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2020 Топи се в устата!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 И аз ползвах бяла захар и краве мляко :) лесно и вкусно
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Пробвала съм го и с кокосово мляко и кокосово брашно - много ми допада.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Много вкусен кейк! Аз смесих бяла и кафява захар и използвах прясно мляко! Вкусът е приятен, какаов!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2015 Аз използвах бяла захар и краве мляко и стана супер. Следващия път мисля да го направя в купички за крем карамел и да стане на отделни порции.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...