Шоколадов сладкиш с майонеза
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2020 ❤️
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2020 Аз си позволих да променя малко рецептата и добавих пудра захар. Стана страхотно
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2020 ❤️
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 Много са добри - с фин и елегантен вкус. Сигурно биха могли да се разточат на 2-3 мм, но едва ли има смисъл - и така се топят в устата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2016 Харесаха ми. Правила съм преди доста време, когато децата ми бяха малки. Ще пробвам и тази рецепта. Благодаря!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...