Пъстърва със сос „Морне“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2021 С тази рецепта месото се сготви прекрасно, но подправките ми дойдоха в повече. Семената от копър бяха единственото, което усещам. Не бих готвила повече с тях или поне не в такава доза. Дори розмаринът, който е силен като цяло, не се усети след приготвянето. Бих си го направила отново, но с други аромати.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 и използвайте пресен розмарин сухия е много силен и отблъсква
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2016 направих я от гърдите и стана също толкова блестяща
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2015 Вече е в любими!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 Страхотна рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...