Подправка „Заатар“

Неустоимо ароматна
Източник: Бон Апети
Дата: 12.01.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 с. л. сумак
2 с. л. суха мащерка
2 с. л. сух майоран
2 с. л. сух риган
1 с. л. сусам
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Подправка „Заатар“
Сусамът се запича на сух тиган.
2
Подправка „Заатар“ 2
След това се смила в кафемелачка.
3
Подправка „Заатар“ 3
Добавят се и останалите подправки – солта, сумакът, мащерката, майоранът и риганът, и всичко отново се смила. Подправката се съхранява в бурканче.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2018
Ароматно
6.
Изпрати
лично съобщение

20.07.2017
Направих половин доза, защото имах резерви, но салатата се получи много добре, така че ще си направя пак
5.
Изпрати
лично съобщение

19.07.2017
много ароматна подправка.Сложих я в салата с нахут и патладжан.Ще пробвам и с други ястия.
4.
Изпрати
лично съобщение

25.11.2016
Подправката е подходяща за ястия с пилешко и свинско месо (и не само). В сайта ни има различни рецепти.
3.
Изпрати
лично съобщение

09.11.2016
За какво може да се използва тази подправка?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: