Гръцки козунак
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 поръсва с пекорино *;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 Аз го приготвям с по-малко и различни подправки - нарязвам лук на кубчета, пресен розмарин, пекорино и зехтин :) Като се изпече, пак се поръсва и е уникално :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 Това е интерпретация на немския \"Фламмкухен\". Много е лесно и вскусно! Аз лично го приготвям с крем крем фреш и заквасена сметана, а лукът и беконът наръсвам отгоре, като лукчето е на малки полумесеци, а бекончето на малки \"пръчици\" или кубчера. Поръсвам с малко индийско орехче, черен пипер и сол. Има вариации, при които се слагат и дребни парченца полусварен картоф или вместо стар лук се слага праз - също стават невероятно бързо и вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И в действителност е! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 много вкусно "звучи"!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...