Плодови шишчета

Приготвянето им може да се превърне в полезна игра за децата - да подредят плодовете по цвят, консистенция и аромат
Източник: Бон Апети
Дата: 30.05.2012
Плодови шишчета
 
Необходими продукти:
1 ананас
1 голяма зелена ябълкa
2 кивита
300 г черно грозде
500 г ягоди
1 портокал
100 г захаросан кокос (цели парчета)
100 г бял шоколад
100 г черен шоколад
20 дървени шишчета


Начин на приготвяне:
1
Плодови шишчета

Шоколадът се разтопява на водна баня.

 


2
Плодови шишчета 2

Плодовете се нарязват на еднакви парчета.

 


3
Плодови шишчета 3

Нанизват се на шишчетата в последователност по желание.

 


4
Плодови шишчета 4

Шишчетата се заливат с разтопения шоколад, като струята трябва да е с дебелина на конец. Преди да се сервират престояват 40 минути в хладилник.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.09.2014
А бихте ли обяснили с помощта на какво да залеем шишчетата така че да стане тънка струята?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


227 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: