Плодова бишкотена торта

Източник: Мария К.
ТИТЛА: Чирак
Дата: 08.09.2013
Плодова бишкотена торта
 
Необходими продукти:
1 ч.ч.
2 банана
300-400 г праскови
400 мл прясно мляко

за украса:
1 пакет захарни пръчици
200-300 г ягоди


Начин на приготвяне:
1
Обелете и нарежете на шайби бананите. Обелете прасковите и ги нарежете на тънки ивички.
2
Разбивайте сметаната със захарта докато добие плътна консистенция.
3
В тава с махащо се дъно намажете дъното с част от сметаната не по-дебело от 0.5см.
4
Наредете ред бишкоти като ги потапяте за 1-2 секунди в мляко.
5
Намажете със сметана отгоре.
6
Наредете един от плодовете и намажете със сметана отново.
7
Повтаряйте бишкоти сметана плод сметана докато запълните тавата. Най-отгоре намажете със сметана.
8
Оставя се в хладилник за 12 часа за да стегне
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

05.04.2014
изглежда много вкусно :*
5.
Изпрати
лично съобщение

25.09.2013
стана за нула време,отива в любими
4.
Изпрати
лично съобщение

08.09.2013
Много е лека и прекрасна за летния сезон.
3.
Изпрати
лично съобщение

05.04.2014
В рецептата има сметана, а в продуктите няма?!!
2.
Изпрати
лично съобщение

20.02.2014
Ако наистина може да посочите всички продукти и техните пропорции.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: