Палачинкова солена торта
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 Бих добавила и парче бекон - бон филето е доста постно на мазнина и месото става много сухо - особено на скара. Трябва да се запича много за кратко, да не прегори. Добър апетит!:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Страхотно е!Аз го правя като смесвам с пилешко и телешко филе.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...