Свински кебап
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Мариелче, благодаря за бързия отговор.)
Доста често в сайта наблюдавам количества, като за едно ястие от петстепенно френско меню, а ние, българите обикновено хапваме едно блюдо плюс салата, така че не се засягайте от забележката.)))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Запържва се до златисто както съм писала ... аз пържа в тиган, за вас не знам ;) а количеството месо, ако искате си го увеличете щом не е достатъчно за стек+гарнитура
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Мариела, моля Ви, когато публикувате рецепта да бъдете повечко обстоятелствена.)))
Сега ще ми се наложи да гадая, дали 300 г стек ще бъде достатъчен за две порции, и дали ще следва задушаване на запържения стек, и върху котлон в тиган без капак ли ще се готви пустият му стек, или може би ще се пъхне във фурната, ама на каква точно температура... )))
Смилете се над мен.)))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...