Фарфали с маслини и песто от печени чушки
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2016 Тестото се получи великолепно. За пръв път правя такова и очаквах да бухне. При втасването не се наду, но като се изпече стана изключително пухкаво.
Като вегетарианец се лиших от бекона, а кафявия замених с бланширан зелен френски боб. Добавих и малко моцарела.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...