Маята се разтваря в 50 мл хладка вода заедно със захарта. Престоява около 20 минути, след това се добавят брашното и млякото.
Меси се тесто. Към него се добавят нарязаната на кубчета шунка, солта и разтопеното масло и всичко се омесва добре. Ако е нужно, се добавя брашно. Оставя се да втасва около 20 минути и пак се омесва добре до получаване на меко тесто. Оформят се по желание питки или гевреци.
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2014 чудесни са, стават много хубави и със сусам
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...