Питка без глутен

Лесна питка, която замества хляба
Източник: Цветелина
ТИТЛА: Чирак
Дата: 13.01.2016
Питка без глутен
 
Необходими продукти:
8 яйца
3 с. л. кисело мляко
1/2 ч. л. сода за хляб
12 с. л. овесени трици
500 г извара


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват.
2
Прибавят се киселото мляко със содата, овесените трици и накрая изварата.
3
Сместа трябва да е с гъстотата на кексово тесто.
4
Сместа се изсипва в тавата на фурната, застлана с хартия за печене и питката се пече в загрята на 180 градуса фурна, докато се зачерви - около 20 минути.
5
Когато изстине готовата питка се нарязва на 8 квадрата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


353 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: