Питие „Забгор“

Опияняваща топлина, сгряваща душата и тялото за повече настроение и уют на всяка домашна вечеринка по рецепта от Пълна домашна готварска книга от Жанетон и Л. Майар, издадена от Ст. Атанасов през 1910 г. в София
Източник: Бон Апети
Дата: 29.09.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 жълтъка
100 г захар
750 мл червено вино „Мавруд“


Начин на приготвяне:
1
Питие „Забгор“
Жълтъците се разбиват със захарта.
2
Питие „Забгор“ 2
Налива се виното. Прецежда се и се оставя на тих огън при постоянно бъркане, докато кипне.
3
Питие „Забгор“ 3
Пие се топло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: