Внимателно се отделя кожата от двете страни на рибата и се отстраняват перките и главата. Овкусява се със сол, черен пипер и лимона и се панира в брашното. Пържи се в умерено сгорещеното масло по 3 минути от двете страни заедно със стръка розмарин и скилидката чесън.
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...