Зеленчуков гювеч от Майорка
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Еха... Тази рецепта е страхотна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2021 Здравейте, Миленка! Ние ги направихме с брашно тип 00, което поема почече вода от обичайното и ни се получи. Важно е какво брашно сте ползвали. Поздрави от нас.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2021 Много вкусни се получиха, но мисля, че рецептата трябва да се редактира. По принцип 350 мл. течност на 450гр. брашно смятам, че е много, но въпреки това спазих рецептата и ми се получи каша, но не и тесто. Добавих още около 150гр. брашно и ми се получи меко тесто като вашето. Вероятно става въпрос за печатна грешка. Нямам никакви съмнения в уменията на Лора и Стоян. Поздрави.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...