Мантъ с телешко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Златина, натриевият глутамат подсилва вкуса на използваните продукти. Иване, гъбите можеш да намериш на щандовете за азиатски продукти в големите супермаркети или в китайския магазин на "Пиротска"
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Предава автентичен Азиатски привкус.Не си го гледала предаването.Стоян го каза там.Само че не знам от къде да взема тези гъби а и кълновете,за които каза че е добре да се бланжират. непременн
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много готина рецепта, интересно ми е каква е ролята на натриевия глутамат?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...