Зелеви сарми в глинен гювеч
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2022 Аз също запържих бутчетата, стана много вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2019 Страшно стана! Пак ще го правя. Малко трябваше да импровизирам със съставките: сложих кориандър и кимион вместо къри, обикновено кисело мляко вместо цедено. Пресния кориандър пък винаги заменям с магданоз.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Тази рецепта я бях чела в книгата на един английски шеф преди време. Много ми хареса. Там бутчетата ги запържва първо на тиган и после слага лещата. Става супер.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...