Пилешко филе с прошуто и каперси

Източник: Бон Апети
Дата: 12.05.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. пилешки гърди
3-4 с. л. зехтин
1/2 стрък пресен чесън
5-6 броя каперси
олио за пържене
сол и черен пипер на вкус
галета и брашно за паниране
2-3 стръка магданоз
2 яйца
50-70 г прошуто
1 ч. л. ябълков оцет


Начин на приготвяне:
1
Пилешко филе с прошуто и каперси
Пилешките гърди се разстилат, подправят се със сол и черен пипер и се изтъняват.
2
Пилешко филе с прошуто и каперси 2
Всяка пържола се покрива с тънко парче прошуто и се навива на руло.
3
Пилешко филе с прошуто и каперси 3
Рулата се овалват в брашно, разбито с наситнен магданоз, яйце и галета.
4
Пилешко филе с прошуто и каперси 4
Пържат се в нагорещено олио от всички страни до златисто.
5
Пилешко филе с прошуто и каперси 5
Пресният чесън и каперсите се нарязват наситно и се смесват със зехтина и оцета.
6
Пилешко филе с прошуто и каперси 6
Филетата се нарязват на колелца и се поднасят с получения сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: