Пилешко филе с кашкавал и топено сирене "Александрина"

"Кока-Кола" и Владо Димов
Източник: Бон Апети
Дата: 04.10.2008
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
 
Необходими продукти:
2 бр. пилешки гърди
200 г кашкавал
200 г топено сирене
150-200 г готварска сметана
1/2 ч. л. черен пипер
1 щипка индийско орехче
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Пилешкото филе се нарязва на жулиени.
2
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Запържва се до златисто в предварително загрято олио.
3
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Кашкавалът се настъргва и се добавя към пилешкото.
4
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Изчаква се да се разтопи, разбърква се и се слага нарязаното топено сирене.
5
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Разбърква се и се подправя с черен пипер, сол и индийско орехче.
6
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Сипва се готварската сметана.
7
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Зеленчуковият бульон се разтваря в 1 ч. ч. вода и се излива в тигана с месото.
8
Пилешко филе с кашкавал и топено сирене
Ястието се поднася декорирано със стръкове копър и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

17.07.2014
дсфс
1.
Изпрати
лично съобщение

20.06.2014
любима комбинация !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: