Пилешките гърди се нарязват на кубчета, след което се поръсват с 1 ч. л. сол, 1 ч. л. куркума, 1/2 червен пипер, черен пипер, 2 щипки канела, бял пипер, изронена прясна мащерка, 1 ч. л. джинджифил и 1-2 с. л. зехтин. Оставят се да престоят в марината.
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...