Пилешките гърди се нарязват на кубчета, след което се поръсват с 1 ч. л. сол, 1 ч. л. куркума, 1/2 червен пипер, черен пипер, 2 щипки канела, бял пипер, изронена прясна мащерка, 1 ч. л. джинджифил и 1-2 с. л. зехтин. Оставят се да престоят в марината.
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...