Пилешки сърца

Източник: Маринела
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 26.10.2017
Пилешки сърца
Пилешки сърца
Пилешки сърца
Пилешки сърца
 
Необходими продукти:
1 кг пилешки сърца
3-4 глави лук
2 моркова
500 г гъби
6 слайса топено сирене
краве масло
олио
сол, чубрица, черен и червен пипер на вкус
кашкавал (за поръсване)


Начин на приготвяне:
1
Сваряваме сърцата в подсолена вода, за около 30 минути.
2
Запържваме лука в малко масло и олио.
3
Прибавяме нарязаните на ленти моркови и след около 5 минути слагаме и нарязаните гъби.
4
Пържим докато продуктите омекнат и добавяме сърцата.
5
Подправяме със сол, чубрица, черен и червен пипер на вкус.
6
Прехвърляме всичко в тава и отгоре нареждаме топеното сирене.
7
Поръсваме с настърган кашкавал и печем, докато кашкавалът стане златист - около 15 минути на 170 градуса.


Съвет:
Поднасяме ястието топло, поръсено с магданоз и гарнирано с нарязани домати.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


180 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: