Пилешки пържоли на фурна

Гост: Екатерина Дафовска
Източник: Бон Апети
Дата: 08.06.2002
Пилешки пържоли на фурна
 
Необходими продукти:
100 г кашкавал
100 г орехи
3 пържоли от бут
2 домата
2-3 с. л. майонеза
галета


Начин на приготвяне:
1
Пилешки пържоли на фурна
Пържолите се начукват, овкусяват се със сол и черен пипер и хубаво се овалват в галета. Слагат се в тавичка и се пекат по 10 минути от всяка страна при температура 200 градуса.
2
Пилешки пържоли на фурна 2
Доматите се нарязват на тънки филийки. Разпределят се върху готовите пържоли. Орехите се счукват и се поръсват върху доматите.
3
Пилешки пържоли на фурна 3
Ястието се пече, докато доматите омекнат и орехите се запекат. След това се намазва с майонеза и се поръсва с настърган кашкавал. Запича се, докато кашкавалът придобие златист цвят.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

06.08.2016
Вкусотия!
3.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
Приготвих го с пилешки гърди,но пак станаха много вкусни
2.
Изпрати
лично съобщение

23.02.2014
Просто божествени!
1.
Изпрати
лично съобщение

21.02.2014
много бърза рецепта и станаха страхотни.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: