Телешко бонфиле с карамелизирана тиква и сос „Кафе дьо Пари“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Здравейте! Рецептата е супер, не очаквах че ще ми се получи даже! Соса го направих два пъти, първия път го пасирах,а втория го направих като по рецептата. И двата пъти се получи супер! Ако някой реши да го пасира като мен, нека пасира половин глава лук, не цяла защото много се усеща иначе!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...