Пилешки крилца с канела

Източник: Бон Апети
Дата: 13.05.2010
Пилешки крилца с канела
 
Необходими продукти:
6 пилешки крилца
1/2 ч. л. канела или 1 малка пръчка
2 с. л. мед
50 мл соев сос
3 скилидки чесън
1 ч. л. накълцан джинджифил
100 мл бяло вино
олио за пържене
2 резенчета лимон
гарнитура по желание


Начин на приготвяне:
1
Пилешки крилца с канела
В тенджера се слагат крилцата, канелата, чесънът, джинджифилът и медът и се сипват соевият сос и виното. Доливат се 300 мл вода и се вари до готовност, но не до разваряване на местото.
2
Пилешки крилца с канела 2
Крилцата се отцеждат внимателно и се пържат в загрято олио до златистокафяв цвят (около 7 минути). Поднасят се с резените лимон и/или гарнитура по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: