Пилешки крилца „Хули Хули”

Новогодишно предложение от Хавай
Източник: Бон Апети
Дата: 28.12.2011
Пилешки крилца „Хули Хули”
 
Необходими продукти:
2 кг пилешки крилца

за маринатата:
1/4 ч. ч. сок от ананас
1/3 ч. ч. бяло вино
1/2 ч. ч. пилешки бульон
1/4 ч. ч. соев сос
1/3 ч. ч. кетчуп
1/2 ч. л. сос “Уорчестър”
1 ч. л. настърган пресен джинджифил


Начин на приготвяне:
1
Пилешки крилца „Хули Хули”

Пилешките крилца се разрязват надве, измиват се и се подсушават.


2
Пилешки крилца „Хули Хули” 2

Продуктите за маринатата се смесват в купа и се разбъркват.


3
Пилешки крилца „Хули Хули” 3

Сместа се изсипва върху крилцата и всичко се обърква добре.


4
Пилешки крилца „Хули Хули” 4

Пекат се в загрята на 150 градуса фурна, в тава, върху скара, за 40–50 минути. От време на време се мажат с маринатата.


 




Съвет: Тези крилца стават най-вкусни, когато се пекат на барбекю.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2014
Да си оближеш пръстите....много са вкусни,станаха любими на цялото семейство и приятели.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


218 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: