Пилешки гърди „Стеф“

Бързи, лесни и вкусни
Източник: Стефани
ТИТЛА: Чирак
Дата: 31.01.2017
Пилешки гърди „Стеф“
Пилешки гърди „Стеф“
 
Необходими продукти:
2 бр. пилешки гърди
червен пипер
къри
маково семе
сусам
черен пипер
сол


Начин на приготвяне:
1
Овалваме добре пилешкото в подправките и го оставяме да престои 5-10 минути, за да поеме ароматите.
2
Запечатваме месото от всички страни, за кратко, в сгорещен тиган, с малко мазнина.
3
След това печем, до готовност, в загрята на 160 градуса фурна.


Съвети:
Добре е, когато запечатвате месото, да внимавате да не прегори или да не се сготви напълно.

За гарнитура може да добавите картофи соте или салата „Снежанка“.


Съвет:
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: