Гарнитура за месо с броколи и карфиол
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Получи се много вкусно, но използвах мерло, което може би е било с високи киселини и соса се получи сладко-кисел. Другият път ще спазя рецептата с мавруд, но съветвам да се внимава с киселините на виното.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2014 Чудесно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Вкусна и лесна рецепта! Задължително ще я направя пак.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...