Пилешки дробчета в бекон

Приятен вкус и аромат
Източник: Дарина
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 25.04.2019
Пилешки дробчета в бекон
Пилешки дробчета в бекон
 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
500 г ивици бекон
сол, черен пипер, чубрица и лимон на вкус


Начин на приготвяне:
1
Дробчетата се измиват много добре и се подслушват в хартия. Поръсват се със сол, черен пипер и чубрица и се оставят за 5 минути да усвоят подправките.
2
Всяко дробче се свива в лента от бекон и се забива с клечка за зъби. Така приготвените дробчета се нареждат в тавичка, застлана с хартия за печене.
3
Пекат се в загрята на 200 градуса фурна за около 20 минути. Сервират се със салата или лимон.

Съвет:
Дробчетата не трябва да се пресичат много защото стават сухи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: