Рибни тефтели със сос „Аврора“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2017 Днес гледах предаването и резултата е за вечеря заешки дробчета по тази рецепта.Те са по-плътни от пилешките и е достатъчно просто да се изпържат ,за да са вкусни,но като се добави и карамелизирания лук и този вкусен маслено-винен сос се получава фантазия.Уникално вкусни се получиха.Благодаря за страхотната рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...