Пилешки дробчета „Пири пири“

Апетитен аламинут
Източник: Бон Апети
Дата: 09.07.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета (почистени)
30 г краве масло
20 г корен джинджифил
100 мл сос „Пири пири“
1 скилидка чесън
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
селски хляб и пресен магданоз за сервиране

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пилешки дробчета „Пири пири“
Чесънът и джинджифилът се обелват и се наситняват.
2
Пилешки дробчета „Пири пири“ 2
Пилешките дробчета се разполовяват и се запържват, до златисто, в зехтина и маслото.
3
Пилешки дробчета „Пири пири“ 3
Добавят се чесънът и джинджифилът, и се разбърква.
4
Пилешки дробчета „Пири пири“ 4
Наливат се лютият сос „Пири пири“ и малко вода.
5
Пилешки дробчета „Пири пири“ 5
Ястието се овкусява със сол и черен пипер, разбърква се и се готви още 1–2 минути.
6
Пилешки дробчета „Пири пири“ 6
Поднася се с нарязан наситно магданоз и парчета хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


155 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: