Агнешки джолани с пюре от грах
Лора и Стоян
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2021 Вкусно. Следващият път ще добавя и розмарин, мисля че ще се впише добре.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2017 А към соса добавих и пресни пръчици от морковчета.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2017 Много добре се получи.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2017 Да, Звездица, достатъчно е.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2017 Да, Мария, ще стане и със заешко месо, със същите подправки.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...