Гъбен бульон
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 Ани това за кубчетата е гениално.Колко кубчета слагаш на дадено ястие?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2014 Супер си стана, ама и пилето беше хубаво :) Предстои една \"Пилешка супа за душата\" :) .
Много съм доволна, че ще има с какво да си готвя и в последствие (ще си замразя остатъка) Даже ще ви споделя малката си хитринка за фризера. Сипвам бъльона в найлонови пликчета за лед и при нужда, късам и размразявам само колкото са ми необходими :) .
Бон Апети !!!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2014 Отлична напитка за студеното време!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 страхотно,още утре ще си направя да си имам вкъщи.Благодаря :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Да, това е бульонът, който ние използваме, като в някои случаи е без джинджифил.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...