Пилешка яхния

Вкусна и ароматна
ТИТЛА: Чирак
Дата: 30.05.2016
Пилешка яхния
 
Необходими продукти:
3 цели пилешки бутчета (пилешко филе)
3-4 глави лук
2-3 печени червени чушки
1 прясна чушка
1 морков
1/2 връзка магданоз
2 консерви домати (по 400 г)
2 с. л. олио
1 щипка захар
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Бутчетата се сваряват, след това се иазваждат, а бульона се прецежда.
2
Лука се нарязва на полумесеци, а моркова се настъргва. Запържват се в олиото и към тях се добавят печените чушки, прясната чушката и чесъна нарязани на дребно. Когато поомекнат се слагат бутчетата, налива се бульона и доматите. Ястието се готви на слаб огън около 35-40 минути.
3
Когато яхнията е готова се подправя със сол, черен пипер и нарязан наситно магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


112 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: