Свински шишчета по грузински
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2017 Не знам дали защото го оставих да се маринова 24 часа, дали защото сложих "на око" всички тези подправки, които са невероятна комбинация, дали защото добавих в запръжката вино, което извря и остави аромата си преди да добавя маринованото месо, но това, което се получи е много вкусно. Доста напомня на дюнера, но за мен тази рецепта е много по-добра от него. Благодаря за изключителното предложение за любителите на част от източния вкус.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2017 Може да се хапва и в движение ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2017 Изненадващо богат вкус, а в същото време самата кавърма е доста лека. Благодаря! Изненадахте ме!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...