Пъстърва с пикантни зелени домати
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Да, Илияна, кавърмата може да се сготви в глинен съд, както е посочено в рецептата (вж. стъпка 4). Не трябва да се вари пилето в гювеча на котлон, защото гювечът ще се спука.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2015 Може ли кавърмата да се готви в глинен съд?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...