Пилешка дроб-сарма

Източник:
ТИТЛА:
Дата: 26.01.2015
Пилешка дроб-сарма
 
Необходими продукти:
1 пакетче охладени пилешки дробчета
1 ч. ч. ориз
1 глава лук
2 яйца
2-3 с. л. кисело мляко
1 кубче пилешки бульон


Начин на приготвяне:
1
Пилешка дроб-сарма
Нарязваме едва глава лук надребно.
2
Пилешка дроб-сарма 2
Запържваме го в тиган, с малко зехтин.
3
Пилешка дроб-сарма 3
Измиваме и нарязваме пилешките дробчета наситно.
4
Пилешка дроб-сарма 4
Добавяме дробчетата към лука и ги запържваме. Слагаме щипка сол и черен пипер на вкус.
5
Пилешка дроб-сарма 5
Измиваме 1 ч. ч. бял ориз.
6
Пилешка дроб-сарма 6
Добавяме ориза към лука и дробчетата, добавяме и малко нарязан магданоз.
7
Пилешка дроб-сарма 7
Изсипваме сместа в тавичка за печене и заливаме с
3 ч. ч. вода, в една от които е разтворен един пилешки бульон. Печем около 30 минути в загрята на 180-200 градуса фурна.
8
Пилешка дроб-сарма 8
Приготвяме заливка от 2 яйца и 2-3 лъжици кисело мляко.
Подобни рецепти:
Коментари (29)
29.
Изпрати
лично съобщение

13.11.2016
Много лесно и вкусно :)
28.
Изпрати
лично съобщение

13.11.2016
Много лесно и вкусно :)
27.
Изпрати
лично съобщение

13.11.2016
Много лесно и вкусно :)
26.
Изпрати
лично съобщение

13.11.2016
Много лесно и вкусно :)
25.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2016
Много бързо, лесно и вкусно. Благодаря
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: