Пиле в прошуто

Бърза, лесна и много вкусна рецепта
Източник: анита_брейчева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 03.02.2017
Пиле в прошуто
Пиле в прошуто
Пиле в прошуто
Пиле в прошуто
 
Необходими продукти:
700 г пилешки гърди
200 г прошуто
200 г чери домати
150 г сирене „Крема“
2 скилидки чесън
50 мл й 50 мл олио
риган
босилек
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пилешките гърди се разделят през средата, за да се изтънят.
2
Поръсват се със сол и черен пипер.
3
Намазват се с чеснова паста или пресован чесън и сирене „Крема“.
4
Всяко филе се увива с лента прошуто.
5
Месото се подрежда в намазнен съд от йенско стъкло.
6
Поръсва се с риган, босилек и разполовените чери домати.
7
Ястието се пече 25 минути на 190 градуса.


Съвет:
По желание може да се поднесе с картофи соте.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.06.2017
Много вкусно и лесно! Препоръчвам :-) Аз добавих и пармезан на лентички!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: