Пиле в кашкавален сос

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 13.08.2015
Пиле в кашкавален сос
 
Необходими продукти:
500 г пилешко филе
3 яйца
3 с. л. прясно мляко
3 с. л. брашно
150 г кашкавал (настърган)
черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Пилешкото се нарязва, посолява се и се поръсва с черен пипер.
2
Парчетата месо се овалват в брашно и се подреждат в намаслена тавичка.
3
Приготвя се смес от яйцата, млякото, брашното и кашкавала, с която се залива месото.

4
Ястието се пече около 30 минути на 220 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2021
Нашето ястие се препече и стана малко сухо.
7.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2015
Страхотно ястие ! Пилето става много крехко! Благодаря за рецептата!
6.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2015
Реших предварително да сваря пилето и в сместа добавих малко от пилешкия бульон и сметана. Получи се разкошно, благодаря за рецептата!
5.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2015
Вкусно
4.
Изпрати
лично съобщение

03.11.2015
:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: