Мусака в бохча
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2018 Чудно и много вкусно :-)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Супер вкусно!!!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2015 Много добре се получи и беше много вкусно. Пекох го доста по-дълго от указаното, защото все ме беше страх пилешкото да не остане сурово. Много съм доволна от резултатът
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...