Пиле „Тракия”

Сочно пиле за тънка талия
Източник: Бон Апети
Дата: 29.06.2011
Пиле „Тракия”
 
Необходими продукти:
1/2 пиле
100 г кисело мляко
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. сол
1/4 ч. л. черен пипер
2 скилидки чесън
1 резен лимон


Начин на приготвяне:
1
Пиле „Тракия”

Киселото мляко, черният и червеният пипер, чубрицата и солта се смесват и разбъркват.


2
Пиле „Тракия” 2

Пилето се обезкостява и се накисва в приготвената марина за около 15 минути.


3
Пиле „Тракия” 3

Пече се на грил тиган от двете страни до зачервяване. След това се прехвърля в тава и заедно с чесъна и лимона се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 6–7 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: