Морковен кекс
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2018 Рецептата е леко окастрена.Това не оригиналната рецепта,а най-вкусното което ми се е получило от всички варианти.Готви се в специален тиган с преса.Аз използвам тенджера с гореща вода да притиска.За пиле 1200 трябва да пържите около 22мин от едната стана.Половината лимонов сок е за маринатата,а другата половина е за заливката в края на готвенето.Може да сложите пресни подправки още в маринатата,но чесънът и червения пипер са за накрая.От вътрешната страна на пилето може да натъркате със сванска сол.Много върви и с пресен кориандър
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...