Задушен боб с кисело зеле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Ако се махнат тиквичките ,предполагам че също ще се получи добре.А шампанското може ли да се смени с нещо друго?Много ми харесва рецептата,но не ми се купува шампанско ,защото няма какво да го правя после.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...