Пиле със сос „Мандарин“

Пиле по китайски
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 14.03.2017
Пиле със сос „Мандарин“
 
Необходими продукти:
1-2 бр. пилешки гърди
3 с. л. соев сос
1 ч. л. захар
1/2 ч. л. джинджифил
1 с. л. лимонов сок (прясно изцеден)
1/4 ч. ч. вода
3 с. л. царевично нишесте
олио


Начин на приготвяне:
1
Нарежете месото на хапки или на жулиен и го запържете в малко олио.
2
В друг съд смесете соевия сос, захарта, джинджифила и лимоновия сок.
3
Сложете съда на котлона и когато сместа заври, добавете размитото във водата нишесте.
4
Оставя се да заври и се добавя месото.
5
Готви се още 1-2 минути и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.04.2017
Сготвих го по рецепта, но не ми хареса. Явно заради джинджифила...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: