Хрупкави филенца хек
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2022 Много е вкусно!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2021 Много вкусно
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2019 Вкусно стана, но и при мен стана като при Велина - бутчетата трябва да са кажи-речи готови преди да се сложат в ориза.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2018 Чудесна е :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2017 Вкусна рецепта, но: така сложено пилешкото да се сготви в ориза, хмм, не знам защо не се получи. Вярно е, че от една страна тенджерата, в която го правех беше с много силна температура и самото ястие не можа да се готви на слаб огън, вярно е, че оризът, който имам се оказа не много хубав, нооо въпреки това мисля, че когато бутчетата се сложат в ориза трябва вече почти да са готови. Иначе оризът става кашав, а месото остава несготвено добре.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...