Пиле с кускус по тракийски

Рецептата е от Единен сборник с рецепти за заведения за обществено хранене
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 12.06.2015
Пиле с кускус по тракийски
 
Необходими продукти:
1,571 кг пиле
150 г краве масло
150 г лук
700 г кускус
2 г черен пипер
50 г магданоз
15 г сол


Начин на приготвяне:
1
Почистеното, измито и порционирано пиле и ситно нарязаният лук се запържват в мазнината.
2
Прибавят се сол и черен пипер, залива се с вода и се задушава.
3
След като месото омекне, се прибавя кускусът.
4
Поднася се, поръсено със ситно нарязан магданоз.



Съвет:
Става по-вкусно ако се приготви в глинен съд.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: